Könyveink


KOSÁR

db

764 oldal
Ára: 5990 Ft

ERDŐSI FERENC

AFRIKA KÖZLEKEDÉSE

Az Afrika közlekedése című kötet összefüggéseiben és az egyes országokra lebontva vizsgálja a kontinens közlekedési rendszereit, járműparkját, szállítási potenciálját. Az elképesztő mennyiségű adatot közlő mű évtizedekre meghatározhatja a szakemberek és kutatók afrikai közlekedési infrastruktúráról és fejlesztési lehetőségekről meglévő tudását és olyan, még nem létrejött, vagy kialakulófélben lévő kapcsolatokat indíthat be és segíthet, melyek gazdasági és politikai téren egyaránt hasznosak lehetnek Magyarország számára.

A KÖTETBŐL RÉSZLETEKET OLVASHAT ITT!

<<< Vissza a könyvekhez

Újdonság
Kosár
A kosár 0 terméket tartalmaz.
Kiemelt ajánlataink
Tarrósy István - Glied Viktor - Vörös Zoltán (szerk.)
Migráció a 21. században
396 oldal
Ára: 3900 Ft

Napjainkban a migráció okozta társadalmi, gazdasági és politikai hatások kezelése jelenti az egyik legnagyobb kihívást az államok számára, legyen szó aggasztó mértékű el- és kivándorlásról, vagy a migránsokat befogadó országban időről-időre fellobbanó, együt...

Turóczi Ildikó
Buen Camino - Jó utat!
152 oldal
Ára: 2000 Ft

A Buen Camino utazás Spanyolországban, 800 kilométeren át, végig a lélek rejtett ösvényein. A testet és lelket egyaránt próbára tevő Út gondolatok és érzések tárháza. Camino, Út, Élet.

Kevés őszintébb, hitelesebb és sodróbb erejű könyvet olvashat manapság az ember önmagáról, a bennünk levő „ismeretlen” Én felé vezető útról, szeretet...

Marsai Viktor - Hettyey András
Szomália - állami összeomlás és konszolidáció Afrika Szarván
210 oldal
Ára: 2490 Ft

Szomália kapcsán mindenki hozzászokott a rossz hírekhez. Háború, kalóz-kodás, merényletek, robbantás, államkudarc, lázadók, iszlamisták, a „Nyugat” csődje – ezek azok a fogalmak, amelyeket a legtöbben ehhez a kelet-afrikai országhoz kapcsolnak.

De melyek azok az okok, amelyek ide vezettek, és hogyan élnek az emberek Afrika Szarván? Két fiatal kutató, ...