Könyveink


KOSÁR

db

194 oldal
Ára: 2790 Ft

WETZEL TAMÁS

A BEVÁNDORLÁS KÉRDÉSE MAGYARORSZÁGON

A kötet a kiadónál elfogyott, de
INGYENESEN LETÖLTHETŐ ITT!

Mennyi bevándorló él Magyarországon?
Honnan jöttek?
Hogyan telepedtek le Magyarországon?
Jó a nagyobb mértékű bevándorlás hazánk számára?

Megannyi kérdés, amely sok embert érdekel és ugyanakkor rengeteg tévhit és előítélet nyomja rá bélyegét a válaszokra. Ez a könyv igyekszik tisztázni a fogalmakat, megmutatni a hazai és nemzetközi folyamatokat, a történelmi és jogszabályi hátteret. Az olvasó szembesülhet azzal, hogy mennyire kialakulatlan a magyar migrációs politika és milyen sarokpontjai lehetnek ennek a jövőben.

Wetzel Tamás könyve teljes körű összefoglalást ad a magyarországi bevándorlás történetéről, hátteréről és a várható, jövőbeni migrációs tendenciákról. Hasznos kötet mind a szakértő, mind a laikus olvasók számára.

Recenziók a kötetről:
Besenyő János recenziója a kötetről a Szakmai Szemle 2011/3. számában
A kötetről recenzió olvasható a BAMA.hu hírportálon

<<< Vissza a könyvekhez

Újdonság
Kosár
A kosár 0 terméket tartalmaz.
Kiemelt ajánlataink
Szabó Gábor
A globális igazságosság perspektívái és határai
214 oldal
Ára: 2690 Ft

Tartozunk-e bármilyen mértékű felelősséggel egymásért a családunkon, szeretteinken, barátainkon, honfitársainkon túl? Globális szinten mindazokért, akik a bolygónkon laknak, vagy lakni fognak? Az 1970-es évektől kezdve fokozatosan vált a politikai, etikai gondolkodás megkerülhetetlen problémájává a globális igazságosság kérdése. Napjainkban szinte minden, a nemzetk...

Ernesto Frers
A Birodalom hóhérainak nyomában
166 oldal
Ára: 2400 Ft

A Harmadik Birodalom hóhérai, a holokauszt végrehajtói és akik megbosszulták az áldozatokat.

Auschwitz, Treblinka, Mauthausen… Helyszínek, nevek, melyek örökre bevésődtek közös emlékezetünkbe. Férfiakat, nőket és gyermekeket hurcoltak el otthonaikból, zsúfolták őket marhavagonokba, és szállították különböző megsemmisítő táborokba. Már nem embe...

Fülöp T. Mariann
A kétszínű Marokkó
280 oldal
Ára: 2900 Ft

„Szerelem volt első látásra. De idővel rájöttem, Marokkó kétszínű. Sokat hazudott nekem. Szinte minden nap becsapott. És volt, hogy meglepett. Pont ezért szerettem. Volt, hogy a fellegekbe repített, volt, hogy a mélybe taszított ez a rejtélyes, kiismerhetetlen, hallatlanul csábító és szeszélyes szerető. Imádni- és gyűlölnivaló egyszerre.”

Marokkóba...