Könyveink


KOSÁR

db

160 oldal
Ára: 2400 Ft

KOVÁCS NORBERT

A PIACI ERŐ KÖZVETETT MÉRÉSE A BIZTOSÍTÁSI PIACON

A „piaci erő” alapfogalom a közgazdaságtanban és a versenypolitikában, mérése a versenyfelügyeleti tevékenység lényeges része. Munkámban a piaci erő közvetett mérésének fogalomrendszerét, mérőszámait és lépéseit mutatom be a magyar biztosítási piac példáján. A méréssel kapcsolatos problémák, nehézségek ismertetése és rendszerezése mellett megoldási javaslatok megfogalmazására is kísérletet tettem, mellyel a magyarországi empirikus piacszerkezet-elemzések kutatási eredményeinek bővüléséhez kívánok hozzájárulni.

<<< Vissza a könyvekhez

Újdonság
Kosár
A kosár 0 terméket tartalmaz.
Kiemelt ajánlataink
Erdősi Ferenc
A Közel-Kelet közlekedése
645 oldal
Ára: 5000 Ft

Miközben a sajtóban a Közel-Kelet politikai konfliktusairól szóló hírek vannak többségben, a térség minden vonatkozásban létfontosságú közlekedéséről vajmi keveset tudunk.

 
Ezt az adósságot törleszti az első magyar nyelvű könyv, mely részletes ismere-teket ad a közlekedéshálózat geopolitikai/geoökonómiai tényezők által erősen befolyás...

Turóczi Ildikó
Boszorkányok, sámánok, varázslók
208 oldal
Ára: 2300 Ft

 Hogy mit jelent egy álom, hogyan lép a vágy a megvalósítás útjára, talán soha nem tudom meg, ha el nem indulok Kamerunba. De megtettem, és Esuföld törzsi királyságában találtam magam, ahol:

- lehet a bőröd színe bármilyen, ha egy másik kontinensről érkezel, akkor fehér ember a neved,
- Godwin még nem tudja, hogy mi a birtoklevél haszna...

Kazimierz Nowak
Kerékpárral és gyalog a fekete földrészen át
422 oldal
Ára: 3800 Ft

Meseszerű tájakon, festői vízesések mellett, füstölgő vulkánok tövében, a végtelen területet birodalmuknak tudó vadállatok megszámlálhatatlan csapatai közt, sivatagi homokon át, az úttalan szavannákon, a trópusi esőerdő benőtt ösvényein keresztül vezető nyomon halad előre fáradhatatlanul egy magányos utazó. Időnként megáll, felállítja gépét, és fénykép...