Könyveink


KOSÁR

db

160 oldal
Ára: 2400 Ft

KOVÁCS NORBERT

A PIACI ERŐ KÖZVETETT MÉRÉSE A BIZTOSÍTÁSI PIACON

A „piaci erő” alapfogalom a közgazdaságtanban és a versenypolitikában, mérése a versenyfelügyeleti tevékenység lényeges része. Munkámban a piaci erő közvetett mérésének fogalomrendszerét, mérőszámait és lépéseit mutatom be a magyar biztosítási piac példáján. A méréssel kapcsolatos problémák, nehézségek ismertetése és rendszerezése mellett megoldási javaslatok megfogalmazására is kísérletet tettem, mellyel a magyarországi empirikus piacszerkezet-elemzések kutatási eredményeinek bővüléséhez kívánok hozzájárulni.

<<< Vissza a könyvekhez

Újdonság
Kosár
A kosár 0 terméket tartalmaz.
Kiemelt ajánlataink
Fülöp T. Mariann
A kétszínű Marokkó
280 oldal
Ára: 2900 Ft

„Szerelem volt első látásra. De idővel rájöttem, Marokkó kétszínű. Sokat hazudott nekem. Szinte minden nap becsapott. És volt, hogy meglepett. Pont ezért szerettem. Volt, hogy a fellegekbe repített, volt, hogy a mélybe taszított ez a rejtélyes, kiismerhetetlen, hallatlanul csábító és szeszélyes szerető. Imádni- és gyűlölnivaló egyszerre.”

Marokkóba...

Maxwell Deyes
Springs Pilgrim
152 oldal
Ára: 2000 Ft

This is the first book by Maxwell Deyes, adapted from one of his journals into a travelogue. After completing El Camino de Santiago in 2009, he continued walking across Europe, eventually leading him onto the Hungarian Pilgrims Way in March 2012.
The Hungarian Camino is not yet as well established or developed as the Spanish El Camino. This is perhaps why it can be a more interesting an...

Szabó István
A mérhetetlen önkormányzati vagyon
158 oldal
Ára: 2400 Ft

A helyi önkormányzatok költségvetési szektoron kívüli szervezetek útján történő feladatellátása akkor is fontos marad, ha a túlzott decentralizáció ingája most a túlzott központosítás felé tart éppen. A kismonográfia célja, hogy ráirányítsa a figyelmet az önkormányzati gazdálkodás költségvetésen kívüli szegmensére, ezen belül is az önkormányzati tulajdo...